Q42
7. mars 2017
18:00
199

Abito Trendaften

Kjøp billett

(Arrangementet er ferdig. Du kan se film fra kvelden her)

Abito er Fædrelandsvennens digitale boligunivers som nå fyller ett år! Vi byr på inspirerende og spennende foredrag, debatt, kåring av Sørlandets mest inspirerende Instagrammer, og god underholdning.

Disse kommer:

Dagny Thurmann-Moe

Fargedesigner og forecaster Dagny Thurmann-Moe forteller om hvordan vi bruker farger i Norge i dag, og hvordan fargesetting av arkitektur, interiør, klær og biler påvirker oss. Hun gir oss konkrete løsningsforslag og eksempler på hvordan vi kan fargesette og bygge opp fargepaletter som hjelper oss til å bruke farger på en god og spennende måte. Visste du at farger kan gjøre deg glad, trist, stressa og til og med varm eller kald? At hvitt, som brukes stadig oftere både på institusjoner og skoler, øker stress, gir senket konsentrasjon og er en katalysator for hodepine? Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til? Dagny viser også hvordan vi kan bruke farger selv, i interiøret og garderobene våre, og at farger har en naturlig plass, uansett hvilken stil du ønsker å ha.

Synnøve Skarbø

De fleste av oss hater å rydde. Likevel bruker vi i gjennomsnitt tre kvarter på det hver eneste dag. Med en hektisk timeplan og lite tid har vi hverken tid eller lyst til å rydde så mye i hverdagen. Da Synnøve Skarbø, kjent som programleder fra TV Norge, fikk kontrakten sin terminert av TVNorge, begynte hun å rydde som ren terapi. Da det ikke var mer å rydde, ryddet hun igjen. Til slutt ble hun så oppsatt på å finne verdens beste ryddesystem. Det ble starten på fire år med perfeksjonering av et ryddesystem hun mener vil spare deg og meg for tre kvarter med rydding hver dag.

Hay

Historien om HAY. Claus Als, partner og country manager i HAY Norge forteller hvordan det danske designhuset har revolusjonert det skandinaviske interiørmarkedet de siste 15 årene.

Sørlandets mest inspirerende Instagrammer

Følg konkurransen og se konkurranseregler på www.abito.no og Instagramkontoen @abito.no. Vinneren kåres denne kvelden!

Ylva Olaisen

Musikalsk innslag ved Ylva Olaisen, kjent fra «The Stream» på TV2.

 

Enkel matservering og flotte goodybags til alle!

 

 

 

 

 

Sted: Kristiansand Kongressenter Q42, hjørnet Dronningensgate/Elvegata.

Samarbeidspartnere: