Fædrelandsvennen, Torvet
28. november 2019
18:00
Gratis

Kjolebytte

Har du bortgjemte skatter hengende i klesskapet? Finkjoler som du ikke bruker? La andre få glede av dem! Bli med på vår kjolebytte-kveld. Her kan du sikre deg ny julekjole uten å belaste miljøet.

FVN Event og FVN Grønnere familieliv inviterer til en hyggelig og nyttig kveld i 4. etasje hos Fædrelandsvennen.

Norge er på verdenstoppen i bruk og kast. Det gjelder i høyeste grad for klær. Tekstilbransjen er en av verdens mest forurensende bransjer, og vi foreslår derfor at du dropper kjøp av ny finkjole i år, og heller bytter til deg én eller flere kjoler. 

Bra for lommeboka og miljøet!

Konseptet er enkelt; ta med deg kjoler som er fine nok til at du kunne ha gitt dem til ei god venninne. For hver kjole du leverer inn får du en kupong som du kan bruke til å «kjøpe» kjoler som andre har levert inn. For spesielt dyre og fine kjoler kan du få to kuponger. Max 8 kuponger pr. person.

Kjoler kan leveres på forhånd til FVNs resepsjon, onsdag 27.11. kl. 08.00-20.00, eller torsdag 28.11. kl. 08.00-15.00. Fra kl. 15.00 og helt frem til arrangementet starter kl. 18.00 kan kjoler leveres i 4. etasje hos Fædrelandsvennen.

Kjolebytte-kvelden er inspirert av Naturvernforbundets store klesbyttedag.

Journalist Mari Horve Reite, som skriver bloggen “Grønnere familieliv”, vil sørge for grønne smaksprøver og inspirasjon.

Kjoler som blir til overs blir gitt til Shalam.