Kristiansand kino
28. november 2018
18:00
200/250

Petter Uteligger

Kjøp billett

I november 2014 forlot Petter Nyquist familien for å leve 52 dager på gata i Oslo blant hjemløse og rusavhengige gjennom hele julehøytiden. Uten penger, kun iført det han hadde på seg og med et videokamera, dokumenterte Petter livet på gata – et Oslo ukjent for de aller fleste av oss.

Petter Uteligger – 52 dager på gata

Hvordan føles det å bli stigmatisert og ekskludert fra samfunnet, og hva skjer når elementære behov som omsorg, trygghet og kjærlighet forsvinner? Hvordan klarer hjemløse og rusavhengige å finne lyspunkter i en hverdag ofte fylt med motgang?  Finnes det varme og medmenneskelighet på gata og hvordan kan vi som utenforstående vise at vi bryr oss litt mer om de som er rundt oss i hverdagen?

Gjennom sitt timeslange foredrag tar Petter Nyquist oss med til en side av Oslo svært få av oss kjenner til, og vi blir kjent med unike mennesker og deres historier på både godt og vondt.

**

Denne kvelden vil du også få høre sterke historier fra Kristiansand, både fra folk som har opplevd rus på nært hold og fra Fædrelandsvennens journalist Connie Bentzrud.

**

Arrangementet er et samarbeid mellom Fædrelandsvennen og Blå Kors Kristiansand.