Q42
11. november 2017
17:00
299

Abito Trendaften 2017

Kjøp billett

Arrangementet er avsluttet. Se film fra kvelden her.

 

Abito Trendaften 2017 – end of the year party!

Endelig er det klart for ny trendaften i regi av Abito og Fædrelandsvennen i Q42 i Kristiansand. Denne gangen skal vi kåre Norges mest inspirerende instagrammer! For å bli med i konkurransen må du dele ditt bilde på Instagram med taggen #norgesmestinspirerende17 og @abito.no. Juryen består av Hanne Rom Havaas (politi og Instagrammer), Mads Molvik (interiørdesigner), John André Hanøy (interiørdesigner) og Line Raaen Osmundsen (Abito-redaktør). Juryens stemmer og leserstemmer teller 50/50.

Det blir inspirerende foredrag, fantastisk moteshow, musikkinnslag og mye mer. Goodiebag til de 500 første som kjøper billett.

Disse kommer:

Kjersti Bergesen, kjent fra TV2-programmet «Tid for hjem», deler sine beste oppussingstips og historier som ikke er vist på TV.

Synnøve Skarbø er tilbake med enda flere ryddetips. Det siste året har hun hjulpet rotekopper i nød i TVNorge-programmet «Norske Rotehjem». Kan det å ha det ryddig rundt seg hjelpe mot kaos, sorg, sinne eller frustrasjon? I dette foredraget deler hun hva hun fant ut etter å ha fordypet seg i rydding. Et system som er laget av en «ryddepsycho», for folk som vil slippe å bli nettopp det. Synnøve forteller ikke bare hvordan du kan rydde deg lykkeligere, men gir også helt konkrete råd og tips om hvordan du skal få has på rotet.

Alejandro Fuentes står for det musikalske innholdet.

Hvordan lykkes på Instagram? Hanne Rom Havaas med 175.000 følgere på kontoen @hanneromhavaas gir deg nyttige tips.

Det blir moteshow med klær fra butikkene Image, Høyer, Olivias Hus, Funky Ballerina, T. Lynn, Kamelon og Ganni.

Sted: Kristiansand Kongressenter Q42, hjørnet Dronningensgate/Elvegata.

Kvelden avsluttes med afterparty på restauranten Kombinat i Kristiansand. Les mer om afterparty og bestill billetter her.

Abito er Fædrelandsvennens digitale boligunivers. Følg oss på Instagram: @abito.no og www.abito.no.

Hovedsamarbeidspartnere: Modena Fliser, Strai kjøkken, Sørmegleren, Sparebanken Sør, Møbelringen og Gumpens Auto Vest.

Samarbeidspartnere: Kamelon Stylistene, Klinikk Nova, Kombinat og Camillas Blomsterdesign.

Trenger du overnatting i Kristiansand ifm. Trendaften? Kontakt Clarion Hotel Ernst på tlf. 38 12 86 00 og opplys «Trendaften» som referanse. Pris pr. dobbeltrom: kr. 990,-. Enkeltrom kr. 795,- inkl. frokost.

Se film fra forrige Trendaften som ble arrangert i mars 2017 her.